top of page

SCIO Productions NV

1400.jfif

Uw Tax Shelter Partner in Cijfers

SCIO Productions NV heeft door zijn strategische partnership met Eyeworks Film & TV Drama, Savage Film en Warner Bros ITP  toegang tot een indrukwekkende lijst producties voor film en TV. Van speelfilms als Achter de Wolken, D’Ardennen, Lee & Cindy C, Marina, Brabançonne, Image, Niet Schieten, Le Fidèle en De Patrick tot televisiereeksen als Thuis, Chantal, Eigen Kweek, Cordon, De Bunker, De Ridder, Vermist, Zie Mij Graag, D5R, Dertigers of Grenslanders, telkens dragen we onze steen bij tot de financiering en de eigenlijke productie.

Wij treden als Tussenpersoon op voor de Producenten Eyeworks Film & TV Drama / Savage Film en Warner Bros ITP. Eyeworks en Warner Bros behoren tot de internationale AT&T groep.

Eyeworks Film & TV Drama heeft een deelneming in Savage Film, ze hebben met hun een coproductie-overeenkomst. Om die reden kunnen we ook Tax Shelter ophalen voor producties van Savage Film, meer uitleg in de prospectus (van Eyeworks Film & TV Drama) op pagina 16.

 

 

SCIO PRODUCTIONS TEAM

Luc Osselaer
Managing Director
Luc Osselaer Tax Shelter Scio

 

Sinds 1988 is Luc Osselaer (°1964) actief als expert Marketing & Communicatie. Hij is ondernemer en oprichter van succesvolle communicatiebedrijven als Ellips Communication (nu Omnicom Porter Novelli), Across Communication en MachMedia. Tussen 1994 en 2007 was hij directeur Investor Relations voor ARINSO International. Sinds 2008 is hij bestuurder bij Saffelberg Investments en fungeert hij als adviseur voor verschillende beursgenoteerde ondernemingen in binnen- en buitenland.

 

Luc Osselaer is Master in de Romaanse Filologie (UG 1986) en MBA (Vlerick School 1987).

Thomas Foto Tax Shelter Scio
Thomas Mylle
Investor Relations

Sinds 2024 is Thomas Mylle (°1996) actief als Investor Relations bij SCIO Productions, exclusieve tax shelter partner voor Eyeworks/Warner Bros, waar hij de de one-stop-shop is voor de investeerders als voor onze partner Eyeworks/Warner Bros. 

 

Thomas heeft een master Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KULeuven als een Advanced Master in Financial Markets aan de Solvay Business School. Voor Thomas SCIO vervoegde was werkte hij 3,5 voor de Private Bank Degroof Petercam.

Joris Foto Tax Shelter Scio
Joris Barbé
Senior Accountant

Sinds 2021 is Joris Barbé (°1994) actief als Senior Accountant bij SCIO Productions, exclusieve tax shelter partner voor Eyeworks/Warner Bros, waar hij de administratieve flow verzorgt.

Zijn boekhoudkundige achtergrond vergaarde hij bij Dun & Bradstreet als junior accountant en later bij Mediaplanet als Finance Manager.

 

Joris Barbé behaalde een diploma boekhouden en blijft zich actief bijscholen aan de Fiscale Hogeschool.

Vicky Foto Tax Shelter Scio
Louise Smeets
Investor Relations

Sinds 1990 is Louise Smeets (°1967) actief als expert Marketing & Communicatie. Zij was actief in verschillende reclamebureaus als copywriter en account executive. Sinds 2023 verzorgt ze de Investor Relations voor SCIO Productions, exclusieve tax shelter partner voor Eyeworks/Warner Bros.

 

Louise Smeets is Master in Bedrijfscommunicatie (UG 1990) na een vooropleiding vertaler/tolk.

De website van SCIO Productions is een vorm van reclame.

bottom of page