top of page

SCIO Productions NV

SCIO Productions NV heeft door zijn strategische partnership met Eyeworks Film & TV Drama, Savage Film en Warner Bros ITP  toegang tot een indrukwekkende lijst producties voor film en TV. Van speelfilms als Achter de Wolken, D’Ardennen, Lee & Cindy C, Marina, Brabançonne, Image, Niet Schieten, Le Fidèle en De Patrick tot televisiereeksen als Eigen Kweek, Cordon, De Bunker, De Ridder, Vermist, Zie Mij Graag, D5R, Dertigers of Grenslanders, telkens dragen we onze steen bij tot de financiering en de eigenlijke productie.

Wij treden als Tussenpersoon op voor de Producenten Eyeworks Film & TV Drama / Savage Film en Warner Bros ITP. Eyeworks en Warner Bros behoren tot de internationale AT&T groep.

Eyeworks Film & TV Drama heeft een deelneming in Savage Film, ze hebben met hun een coproductie-overeenkomst. Om die reden kunnen we ook Tax Shelter ophalen voor producties van Savage Film, meer uitleg in de prospectus (van Eyeworks Film & TV Drama) op pagina 16.

 

 

SCIO TEAM

Luc Osselaer
Managing Director

 

Sinds 1988 is Luc Osselaer (°1964) actief als expert Marketing & Communicatie. Hij is ondernemer en oprichter van succesvolle communicatiebedrijven als Ellips Communication (nu Omnicom Porter Novelli), Across Communication en MachMedia. Tussen 1994 en 2007 was hij directeur Investor Relations voor ARINSO International. Sinds 2008 is hij bestuurder bij Saffelberg Investments en fungeert hij als adviseur voor verschillende beursgenoteerde ondernemingen in binnen- en buitenland.

 

Luc Osselaer is Master in de Romaanse Filologie (UG 1986) en MBA (Vlerick School 1987).

Jan Geerts.jpg
Jan Geerts
Bestuurder

Jan Geerts (°1988) is bestuurder en financial manager voor Scio Productions. Sinds 2011 is Jan actief als expert in corporate finance. Jan startte zijn carrière binnen de audit afdeling van Deloitte en is sinds 2014 actief als investeringsmanager bij Saffelberg Investmenst. Hij zetelt in verschillende raden van bestuur en in het investeringscomité van Deminor Recovery Services.

 

Jan Geerts is Master handelsingenieur, afgestudeerd “summa cum laude”  (VUB 2011)

Foto small.jpg
Joris Barbé
Investor Relations

Sinds 2021 is Joris Barbé (°1994) actief als Investor Relations bij Scio Productions, exclusieve tax shelter partner voor Eyeworks/Warner Bros, waar hij de administratieve flow verzorgt.

Zijn boekhoudkundige achtergrond vergaarde hij bij Dun & Bradstreet als junior accountant en later bij Mediaplanet als Finance Manager.

 

Joris Barbé behaalde een diploma boekhouden en blijft zich actief bijscholen aan de Fiscale Hogeschool.

Foto.JPG
Louise Smeets
Investor Relations

Sinds 1990 is Louise Smeets (°1967) actief als expert Marketing & Communicatie. Zij was actief in verschillende reclamebureaus als copywriter en account executive. Sinds 2023 verzorgt ze de Investor Relations voor Scio Productions, exclusieve tax shelter partner voor Eyeworks/Warner Bros.

 

Louise Smeets is Master in Bedrijfscommunicatie (UG 1990) na een vooropleiding vertaler/tolk.

De website van SCIO Productions is een vorm van reclame.

bottom of page