top of page

SCIO Productions NV

SCIO Productions NV heeft door zijn strategische partnership met Eyeworks Film & TV Drama, Savage Film en Warner Bros ITP  toegang tot een indrukwekkende lijst producties voor film en TV. Van speelfilms als Achter de Wolken, D’Ardennen, Lee & Cindy C, Marina, Brabançonne, Image, Niet Schieten, Le Fidèle en De Patrick tot televisiereeksen als Eigen Kweek, Cordon, De Bunker, De Ridder, Vermist, Zie Mij Graag, D5R, Dertigers of Grenslanders, telkens dragen we onze steen bij tot de financiering en de eigenlijke productie.

Wij treden als Tussenpersoon op voor de Producenten Eyeworks Film & TV Drama / Savage Film en Warner Bros ITP. Eyeworks en Warner Bros behoren tot de internationale AT&T groep.

Eyeworks Film & TV Drama heeft een deelneming in Savage Film, ze hebben met hun een coproductie-overeenkomst. Om die reden kunnen we ook Tax Shelter ophalen voor producties van Savage Film, meer uitleg in de prospectus (van Eyeworks Film & TV Drama) op pagina 16.

 

 

SCIO TEAM

Luc Osselaer
Managing Director

 

Sinds 1988 is Luc Osselaer (°1964) actief als expert Marketing & Communicatie. Hij is ondernemer en oprichter van succesvolle communicatiebedrijven als Ellips Communication (nu Omnicom Porter Novelli), Across Communication en MachMedia. Tussen 1994 en 2007 was hij directeur Investor Relations voor ARINSO International. Sinds 2008 is hij bestuurder bij Saffelberg Investments en fungeert hij als adviseur voor verschillende beursgenoteerde ondernemingen in binnen- en buitenland.

 

Luc Osselaer is Master in de Romaanse Filologie (UG 1986) en MBA (Vlerick School 1987).

Foto Grijs.jpg
Vicky D'hont
Investor Relations

 

Vicky D’hont (°1993) studeerde bedrijfsmanagement (richting Accountancy  - Fiscaliteit) en startte haar carrière als accountant bij KPMG Accountants, waar ze een ruime praktijkervaring opdeed.

Sinds oktober 2018 vervoegt ze Scio Productions, waar zij als Investor Relations instaat voor de contacten met onze tax shelter investeerders. Ook beheert ze de administratie van alle lopende raamovereenkomsten tot aan de aflevering van het finaal tax shelter attest.

Marleen Vercammen
Bestuurder

 

Marleen Vercammen (°1961) heeft een succesvolle carrière uitgebouwd in finance & auditing. Ze werkte 15 jaar als auditor bij revisorenkantoor KPMG, waar ze audit partner was tot 2000. Tussen 2000 en 2007 was ze bestuurder en CFO bij ARINSO International. Vanaf 2008 is ze bestuurder en CFO bij Saffelberg Investments. Voor SMDS is ze vast vertegenwoordiger in de Raad van Bestuur van SCIO Productions NV.

 

Marleen Vercammen is Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA 1984).

De website van SCIO Productions is een vorm van reclame.

bottom of page